با توجه به گرانی ها و مشکلات مالی که مردم با آن در کشورهای مختلف رو به رو هستند کمتر به سفر کردن علاقه دارند. به همین دلیل کشورهای مختلف همیشه به دنبال راهی برای جذب این افراد هستند.
راه های بسیار زیادی برای جذب گردشگران وجود دارد و یکی از این روش ها ساختن وسایلی عجیب است که بتوانند به کمک آن گردشگرانی را به خودشان جذب کنند.
این روش دقیقا همان چیزی است که یکی از بزرگترین فروشگاه های پکن در چین از ان استفاده کرده است. این فروشگاه دست به تولید بزرگترین مبل دنیا زده است.
این مبل تقریبا 77 برابر بزرگتر از مبل های معمولی است که هر روز روی آن ها استراحت می کنیم و اندازه آن 6?8 متر ارتفاع، 7?7 متر پهنا و 5 متر عمق است.
این مبل به اندازه ای بزرگ است که حداقل 20 نفر می توانند بدون هیچ مشکلی رو آن بشینند. این روزها این مبل گردشگران بسیار زیادی برای مشاهده و گرفتن عکس یادگاری از این مبل به این فروشگاه سری می زنند.
قبلاً چینی ها با رونمایی از یک اتوبوس 82 فوتی (25 متری) دارای عنوان بلندترین اتوبوس جهان بودند. اما شهر درسدن با رونمایی از Autotram Extra Grand این عنوان را از چینی ها ربود. اتوبوس آلمان ها 90 فوتی (30 متر) است.
این اتوبوس طویل قابلیت حمل 256 نفر را دارد و برای راندن آن نیاز به مدرک یا گواهینامه خاصی نیست، همه آنهایی که راننده اتوبوس هستند، می توانند این اتوبوس 30 متری را برانند. البته این به خاطر وجود سیستم کامپیوتری مخصوصی است که کار چرخیدن اتوبوس را به صورت هوشمند انجام می دهد. یعنی راننده نیاز به انجام کار خاصی برای راندن آن ندارد.
بد نیست بدانید که قیمت تمام شده این اتوبوس از قطار ارزان تر است، شاید در آینده تدابیری برای استفاده بیشتر از آن به جای قطار اتخاذ شود. استفاده از این اتوبوس به نظر جالب می رسد اما تنها نگرانی که سازندگان آن دارند، ترافیکی است که این اتوبوس به خاطر بلند بودنش ایجاد خواهد کرد.
از این حرفها که بگذریم یک مسئله از همه مهمتر است و آن اینکه امیدوارم در این اتوبوس جا برای نشستن من هم پیدا شود، شما را نمی دانم اما من همیشه مجبورم که در اتوبوس سرپا بمانم!
به تازگی یک مرد اهل اوهایو آمریکا بیلبوردی را تهیه کرده است که در آن نوشته است “لطفا همسر مرا استخدام کنید” و بر روی آن مدارکی که همسرش دارد را یادآور شده است.
چهره رونالدو در هم رفت و ژستهای عجیب او که چندان خوشایند هم نبود، باعث شد تا تنها دقایقی بعد شبکه های اجتماعی مملو از سیل تبریک ها به اینیستا و درعین حال انتقادات به سمت رونالدو شود .



دکتر محسن خوش نیت نیکو در این رابطه گفت: کسانی که قصد بارداری دارند یا باردار شده اند حتما باید از نظر کم کاری تیروئید آزمایش بدهند زیرا عدم تشخیص به موقع کم کاری تیروئید تاثیر بسیار مخربی بر ضریب هوشی نوزادان می گذارد.
علل کم کاری تیروئید
وی با بیان اینکه به طور متوسط 1.5 تا 2 درصد افراد جامعه مبتلا به کم کاری تیروئید هستند، افزود: شایع ترین علت کم کاری تیروئید خودایمنی تیروئید است به این معنی که ایمنی بدن علیه آن فعال شده و باعث تخریب آن می شود.
به گفته وی، این بیماری که به آن «هاشیموتو» گفته می شود در خانم ها شایع تر از مردان است.
دکتر خوش نیت ادامه داد: عمل جراحی تیروئید و برداشتن قسمت هایی از آن، تزریق ید رادیواکتیو برای درمان پرکاری تیروئید و کمبود ید از عوامل کم کاری تیروئید است. برخی از اختلالات آنزیمی نیز در ساخت هورمون های تیروئیدی اختلال ایجاد کرده و نحوه تیروئید را کم کار می کنند.
این فوق تخصص غدد تصریح کرد: کم کاری مادرزادی در نوزادان به این علت به وجود می آید که غده تیروئید در دوران جنینی تشکیل نمی شود.
نشانه های کم کاری تیروئید
دکتر خوش نیت با تاکید بر اینکه علائم کم کاری تیروئید بر حسب سن و جنسیت متفاوت است، افزود: پف آلودگی، خشکی پوست، احساس سرما، افزایش وزن به صورت مختصر، یبوست، اختلالات عادت ماهیانه در خانم ها، ریزش مو و در بعضی از مواقع ابرو، افزایش چربی و فشارخون، تنگی نفس، ضعف، خستگی، بی حالی، کاهش تمرکز، گرفتگی های عضلانی، کمردرد، کاهش ضربان قلب و گاهی افسردگی از علائم کلی کم کاری تیروئید است.
به گفته وی، در سنین جوانی اگر کم کاری تیروئید به صورت تدریجی ایجاد شده باشد ممکن است علائم آن به صورت واضح مشاهده نشود.
وی افزود: در نوزادان نشانه های کم کاری تیروئید به صورت طول کشیدن زردی نوزادان، گریه های خشن، اختلال در تغذیه و شیر خوردن، یبوست و زبان بزرگ مشاهده می شود که اگر به موقع تشخیص داده شود باعث آسیب رسیدن به رشد و تکامل مغزی آنها شده و صدمات جبران ناپذیری را به آنها می زند.
این فوق تخصص غدد تاکید کرد: همه نوزادان باید از روز دوم تا پنجم بعد از تولد از نظر کم کاری غربالگری شوند چون ممکن است در بعضی از نوزادان هیچ علامتی از کم کاری تیروئید مشاهده نشود.
درمان کم کاری تیروئید چگونه است؟
دکتر خوش نیت با اشاره به نقش هورمون تیروئید در سوخت و ساز سلول های بدن افزود: اگر هورمون تیروئید در بدن کاهش یابد، سوخت و ساز تمام سلول ها مختل شده و اعمال حیاتی بدن کند می شود.
وی تصریح کرد: درمان کم کاری تیروئید یا هورمون تیروکسین می تواند از طریق دارو صورت گیرد. اگر غده تیروئید به صورت جدی تخریب شده باشد و توان بازسازی خود را نداشته باشد، بیمار باید به صورت مادام العمر آن را مصرف کند اما در بعضی از موارد تیروئید مجددا بازسازی و ترمیم شده و نیازی به ادامه درمان نیست.
.: Weblog Themes By Pichak :.